• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL’E YENİ LEZZET

Çivril’in yeni lezzet mekânı ‘Hanımın Sofrası’ Değirmen Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılıç, İlçe Müftüsü Himmet Metin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, kurum ve kuruluş temsilcileri, banka müdürleri, İşadamları ve esnaflar katıldı.
AÇILIŞI BAŞKAN ve
MÜFTÜ YAPTI
Lokantanın açılışını Belediye Başkanı Gürcan Güven ve müftü Himmet Metin birlikte yaptı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Gürcan Güven, “Bugün Çivrilimizde yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştireceğiz. Çivril’in sevilen, sayılan ve saygın ailelerinden Yiğit Eröz kardeşimiz lokanta dükkânını Çivril Halkı’nın hizmetine sunuyor. Bütün açılışlar yeni bir umudun, yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Bugün de bizler, bir açılışın heyecanını yaşıyoruz. İlçemizin en hareketli caddelerinden biri olan Değirmen Caddemizde güzel bir lokantanın, özellikle damak tadı itibariyle çok farklı bir lokantanın açılışını yapıyoruz. Bu açılışı yapmakta olan kardeşlerimizin duyduğu heyecanı onlarla beraber paylaşıyoruz. Allah’ım bu restauranttan beklenen bütün kazanım ve kazançları burayı açan kardeşlerimize nasip etsin. Kazancın yanında uğur getirsin, şans getirsin, hayırlara vesile olsun. Allah mübarek etsin, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
İlçe müftüsü Himmet Metin’in yaptığı duadan sonra kesilen kurdelenin ardından Hanımın Sofrası Çivril Halkının hizmetine açıldı.



1171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası