• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“Acılar paylaştıkça azalır sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır”

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçede yaşayan vatandaşlara çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor.
Gümüşsu Mahallesi'nde yaşayan yaşlı ve hasta olan Emine Geren’i ziyaret eden Başkan Güven, göreve başladıktan sonra birçok aileyi evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, "acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır" dedi.
Çivrilli vatandaşların her zaman yanında ve hizmetinde olduklarını belirten başkan Güven, "Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" şeklinde konuştu.
Yaşlıların ve engellilerin ihmal edilmemesi gerektiğini belirten Gürcan Güven şöyle devam etti:
"Engellilerimiz ve yaşlılarımız toplumumuzun en önemli parçalarıdır. Onları yok sayamayız. Tam tersine hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız. Engelli ve yaşlısına sahip çıkan toplumlar gelişmiş toplumlardır. Hükümetimizin de bu yönde çok güzel çalışmaları var. Bu dönemde engellilerimiz daha rahat bir yaşantıya kavuştular. Sunulan maddi imkânlarla engelli ve yaşlılara bakan vatandaşlarımızda ekonomik olarak rahatladılar. Artık hastalarına daha özenli bakıyorlar” dedi.
Başkan Gürcan Güven’in ziyaretlerinde eşi Derya Güven ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Derneği Çivril Sorumlusu Gonca Dikeç ve mahalle muhtarı da eşlik etti.



787 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası