• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Artık Çivril’in de İzci Liderleri Var

Geçtiğimiz hafta Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çivril Belediyesi’nin katkıları, Rehberlik Öğretmeni ve İzci Lideri Erkan Atilla’nın çabaları ile Kayseri ve Kıbrıs’tan gelen 4 izci liderinin açtıkları kurs ile 27 Çivril’li izci lideri oldu.



Kapadokya İzcilik ve Gençlik Kulüpleri Federasyonu (KAPİF) bünyesinde gerçekleştirilen kurs 3 gün sürdü. Federasyon Başkanı Ali Osman Karamermer’in de bizzat bulunduğu kursta, Ömer Seçme, Haydar Rayman, Bayide Saraç ve Aytül Menteş eğitim verdi.



Kursiyerlere izcilik hakkında önemli konuların anlatıldığı 3 günlük süre içinde Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ziyaret edildi.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven izciliğin çok önemli olduğunun altını çizerek, bu bağlamda yapılacak tüm etkinliklere maddi manevi katkıda bulunacaklarını belirtti.
Belediye başkanını bu duyarlı davranışından dolayı kutlayan KAPİF Başkanı Ali Osman Karamermer, başkana fular hediye etti.
Kursun 2. Günü süpriz bir ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan kurs öğretmenlerine teşekkür ederek kursiyerlere pasta ikram etti. Ali Osman Karamermer Mehmet Özcan’ın ve Emin Şengün çok iyi ev sahipliği yaptığını belirterek, “açıkça söylemek gerekirse bu şirin ilçede böylesine yoğun bir katılım beklemiyorduk. Gördük ki ilgi yoğun, yöneticiler misafirperver. Bu kursa katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Kursun son gününde buz tutan Işıklı Gölü kenarında uygulamalı olarak bilgilerini tazeleyen izci liderleri ateşin içinde ilginç tekniklerle pişirdikleri yemekleri afiyetle yediler.
Çivril’in çiçeği burnunda izci liderleri önümüzdeki dönemlerde gerek milli eğitimin bünyesinde gerekse de belediyenin bünyesinde izci kampları açmayı hedefliyorlar.



1041 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası