• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

METRUK EVLERE UYUŞTURUCU DENETİMİ

Çivril'de bulunan metruk evlerde yaşayan madde bağımlıları tehlike saçıyor.
Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve mahallelerde de bulunan metruk binalara yönelik kontrollerini sürdürüyor.
Mahalle sakinleri ve muhtarlar ayrıca fuhuş yuvası haline gelen evlerin yıkılmasını isterken, Çivril Belediyesi Zabıta Ekipleri düzenli olarak tehlike saçan bu evleri kontrol ediyor.
İlçe merkezi ve bazı mahallelerde bulunan 10'dan fazla metruk ev, mahalle sakinlerine zor anlar yaşatıyor. Birçoğu madde bağımlıları tarafından adeta istila edilen evler, polis ve zabıta timleri tarafından düzenli olarak denetleniyor. Mahalle sakinleri evlerin fuhuş yeri ve uyuşturucu batağı olduğunu belirterek “bu evlerin başında nöbet tutamıyorsun. Akşam geliyorlar içki içiyorlar, alem yapıyorlar komşular sürekli şikayetçi. İçerde birilerini yakaladığımızda polise haber veriyoruz, onlar gelip çıkartıyor. Bir saat sonra başkaları geliyor. Buraları pislik yuvası, herkes rahatsız her tarafa hastalık sıçrıyor. Bazı evlerin içine yatak koymuşlar, bazı zamanlar kızlı erkekli alem yapıyorlar. Buralarda uyuşturucu ve bali kullanıyorlar. Biz bu evlerin temizlenmesini istiyoruz. Acaba yangın mı çıkacak diye sürekli tetikteyiz. Genel de evde madde bağımlıları oluyor" dediler.
Çivril Belediyesinden konuyla ilgili olarak verilen bilgi de metruk evlerin düzenli olarak kontrol edildiği, mahalle sakinlerinin ve Çivril’in güvenliği için denetim ve kontrollerin artarak devam edeceği bildirildi.



609 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası