• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

DEVLETÇİLİK DEVLETİN ZARAR ETMESİ DEMEK DEĞİLDİR

Gündemi ve 2015 yılını değerlendiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Kent A.Ş’nin kamuoyunda yanlış anlaşıldığını belirterek belediyenin bazı hizmetleri şirket aracılığıyla yapmasının hem belediyeyi kar ettireceğini hem de hizmet kalitesini arttıracağını belirtti.
Basın mensupları ile haftalık gerçekleştirdiği toplantıda 2015 yılının ilk meclis toplantısını değerlendirip, aynı zamanda yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Güven “2014 yılında 9 aylık süreçte Çivril’in 15 yıldır bekleyen kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye hattını tamamlandık. Yani toprağın altına yaklaşık 5 milyar gömdük. Bunu hiçbir başkan yapmaz, yapmadı da. Çünkü bu tür çalışmalar görünmeyen ama paranın çok harcandığı çalışmalardır. Biz işin reklam ya da etiket kısmında değiliz biz bekleyen, biriken sorunları çözme derdindeyiz. Bu yüzden hiç gözümüzü kırpmadan önce kanalizasyon sonra da yağmur suyu tahliye sorununu çözdük. 2015 yılında daha büyük yatırımlar yapacağız” dedi.
Meclis toplantısında gündeme gelen Çivril kent A.Ş Konusunun yanlış anlaşıldığını belirten başkan Gürcan Güven “biz Çivril Kent A.Ş yi kurarken bazı hizmetleri şirket üzerinden yaparak hem hizmet kalitesini arttırmak hem de işlerin daha hızlı ilerlemesini amaçladık. Bugün mecliste şirkete hayır diyenler göz göre göre belediyenin zarar etmesine göz yumuyorlar. Devletçilik ilkesi devletin zarar etmesi demek değildir. Biz şirket aracılığıyla kamu kurumlarında devlet disiplini ve ciddiyeti ile özel sektör kalitesi ile iş üreteceğiz. Amacımız hizmet kalitesini yükselterek memnuniyeti arttırmak” dedi. Belediyenin iş kapısı gibi görülmesine karşı olduğunu ve bunu yıkmak için çalıştığını belirten başkan Gürcan Güven “şirket mantığı belediyeyi insanların kapağı attığı maaş aldığı bir yer olmaktan çıkarır. Hizmet üretilen hizmet edilen bir yer haline getirir. Bizim amacımız bu. Belediye hizmet edilen hizmetin en iyi verildiği yer haline gelecek” dedi.
ÇİVRİL MİLLİYETÇİLİĞİ İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ
Çivril’in hem Denizli’de hem de Ankara’da iyi temsil edil-mesi için tüm STK’lar ile ortak hareket etme düşüncesi içinde olduklarını belirten Gürcan Güven “bugüne kadar hep Tavas’ın, Acıpayam’ın hizmet konusunda bizden önde olduğunu söyledik ama bu konuda hiçbir somut adım atmadık. Bizim amacımız Çivril’de faaliyet gösteren bütün STK’lar ile Çivril için çalışmak. Biz buradan Ziraat Odası ile Esnaf Odası ile Sulama Birlikleri ile elimizde dosyalar ile Ankara’ya gitsek derdimizi anlatsak tek ses olsak karşımızda kimse duramaz. Hangi bakanın yanına gitsek karşısında sadece Çivril Belediyesini değil bütün bir Çivril’i görür. Hayır deme şansı olmaz. Elinizi masaya daha sert koyarsınız hatta o masayı kırarsınız. Çivril Milliyetçiliği için birlikte hareket etmeliyiz” dedi.



682 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası