• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ADNAN KESKİN MEMLEKETİNDE HASRET GİDERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adnan Keskin, seçim çalışmaları kapsamında 3 günlük çalışma ziyareti için memleketi Çivril’e geldi.
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, seçim çalışmaları ve ziyaretler için Çivril’e geldi. Ankara’daki işlerinin ardından zaman zaman Denizli’ye gelerek hemşehrileri ile buluşan Keskin, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü Çivril’de olacak. Üç günlük çalışma ziyareti için memleketi Çivril’e gelen Adnan Keskin çalışmalarının ilk gününde sanayi esnafı ile bir araya geldi. Kızılcasöğüt sanayi sitesindeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden Keksin hemşerilerinin dertlerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. Ziyaretler esnasında gündeme dair açıklamalarda da bulunan Keskin CHP olarak her zaman halkın yanında yer alan bir siyaset izlediklerini belirterek, “Biz, bu coğrafyanın çocuklarıyız. Tüm milletvekili arkadaşlarım memleketlerine giderek hemşehrileri ile zaman geçiriyor. Ben de memleketimde vatandaşlarımla buluştum. Türkiye her geçen gün daha da kötü yönetiliyor. İç ve dış politikadaki yanlışlar bize dönüyor. Artık daha akılcı bir iç ve dış politika üretmemiz lazım. Bu konuda hükümetin yanlışlarını her fırsatta yüzlerine söylüyoruz. Vatandaşlarımız olayları yakından incelerse ne kadar yanlış işlerin yapıldığını göreceklerdir” dedi.
Çalışmalarının ikinci gününde pazaryeri esnafı ve pazarcılarla bir araya gelecek olan Adnan Keskin ziyaretinin üçüncü gününde bazı mahalleri ziyaret edecek. CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’e çalışma ziyaretleri sırasında Çivril Belediye Meclis Grup Başkanı Tunay Yazıcı’da eşlik etti.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası