• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

"KONU HİZMET OLUNCA HEP BERABER OLALIM”

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek ve şikâyetleri dinledi.
Çivril için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven başkanlığında Çiğdem Cafe & Bistro Restoran’da gerçekleştirilen yemekli toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Mahallelerin istek ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda Başkan Güven belediye başkan yardımcısı ve Belediye Birim Müdürleri dile getirilen istekleri not aldı.
Hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gürcan Güven; “Muhtarlarımızın ve belediye birim müdürlerinin bir araya geldiği bir toplantıda beraberiz. Seçimin üzerinden yaklaşık 9 ay geçti. Hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. 2014 yılına göre 2015 yılında daha çok çalışmamız gerek. 2014 yılında alt yapı ile ilgili çalışmalarımız çok oldu. İnşallah 2015 yılında daha çok konuda hizmetlerimiz olacak. Bu tür toplantılarda hep birlikte olacağız mahallelerin ne eksiği varsa ortak akıl ile çözüm bulup hizmet edeceğiz. İnşallah bundan sonraki toplantımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile milletvekillerimizi de davet edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ne gerekiyorsa yapacağız
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’te ; "muhtarlarımızla bir araya gelme fikrini belediye başkanımız ile görüşüyorduk toplantı yapılması gerekliliğini Belediye Başkanımız Sayın Gürcan Güven ile konuşmamızın üzerinden bir ay bile geçmedi. Hemen icraata dökerek toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum. Çivril’in ve herkesin istişareye ihtiyacı var. Bu toplantıdaki herkes Çivril’’in sorunlarına en hâkim olan kişiler. Toplantıların Çivril’imize yararlı olacağına inanıyorum. Sorunlar ve soruna hâkim olan kişiler bu toplantıda ve bu sorunu çözecek irade de burada başta belediyemiz olmak üzere. Siyasi olarak da bizlerin üzerine ne düşerse bu sorunların çözülmesi için elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği kadar ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Konu hizmet olunca hep beraber olalım
Toplantıya katılan İğdir Mahallesi Muhtarı Doğan Yazıcı’da ; "Şehrimizi birlikte yönetiyoruz çok güzel. Son zamanlarda da takip ediyoruz Belediye Başkanımız gerek sivil toplum kuruluşları olsun, gerek dernekler, gerekse siyasiler olsun çok güzel bir girişim başlattı. Bu istişare ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Gürcan Güven’i tebrik ediyorum. Konu Çivril ve Çivril’e hizmet olunca biz hepimiz beraber olalım. Söz konusu hizmet olunca hep beraber olalım" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından mahalle muhtarları tek tek mahallelerinin isteklerini eksikliklerini dile getirirken bir yandan da Gürcan Güven’e yapılan birçok hizmet için teşekkür ettiler.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası