• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

HAYIRLI BOL KAZANÇLI BİR YIL OLSUN

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep Çivrilli hemşerilerinin yeni yılını kutlamak için bir mesaj yayınladı. Celep kutlama mesajında, 2014 yılının dolu dolu geçtiğine dikkat çekerek 2015 yılının da en az 2014 kadar başarılarla geçen bir yıl olmasını diledi. Sonuna geldiğimiz 2014 yılı içerisinde hem Türkiye’nin hem de Çivril halkının birçok badireler atlattığını da belirten Celep 2015 yılının bu badirelerden uzak daha mutlu, huzurlu ve refah seviyesinin arttığı bir yıl olmasını arzu ettiklerini belirtti.
Mehmet Celep sözlerine şöyle devam etti:
Son günlerini idrak ettiğimiz 2014 acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Bu günler geride bıraktığımız yılın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. Ak Parti İlçe teşkilatı olarak çok başarılı bir seneyi geride bırakıyoruz. 2015 yılının öncelikle Çivrilli hemşerilerime sonra tüm Türkiye’ye daha sonra da tüm İslam âlemine huzur, mutluluk, barış, refah ve sağlık getirmesini diliyorum. Dünya’da, ülkemizde ve ilçemizde yaşanan ve tüm insanlığı olumsuz etkileyen, hepimizi üzen olayların 2015 de son bulmasını umut ediyorum. Umarım ki 2015 kardeşliğin ve barışın yılı olacak. Temennimiz, barışın ve kardeşliğin temin edilmesi olduğu gibi aynı zamanda refahın, kalkınmışlığın ve gelişmişliğin artarak devam ettiği, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye, dört başı mamur bir Denizli ve bölgenin cazibe merkezi olmuş bir Çivril.
Bu niyetle tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, herkesin beklentilerinin karşılandığı, hoşgörünün hakim olduğu, yarınlara daha aydınlık, daha umutla bakabildiği hayırlı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası