• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinde seçimli genel kurul yaklaşıyor.

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinde seçimli genel kurul yaklaşıyor.

Çivril Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerine kısa bir süre kala güçlü başkan adayı matbaacı Celal Kadri Tort çalışmalarını sürdürüyor.

17 Ocak 2015 Cumartesi gün yapılacak olan genel kurul ve seçimlerde Çivril Esnaf Odası başkanlığı ve Kooperatif başkanlığını sürdüren Ertuğrul Mutlu’nun yine aday olduğu karşısında ise matbaacı Celal Kadri Tort’un başkanlık yarışına gireceği ifade edildi.

Genel kurul ve başkanlık seçimleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan Celal Kadri Tort esnafın gönlüne girmenin seçim kazanmaktan daha anlamlı olduğunu belirterek,“Adaylığımızın netleştiği günden beri sadece kooperatif ortaklarını değil tüm esnafımızı ziyaret etmekteyiz. Ortaklarımızın gönlüne girmek bizim için seçimi kazanmaktan evladır. Dileğimiz tüm esnafımız için hayırlı olacak kişilere nasip olmasıdır. Ortaklarımız bilmelidir ki devletimiz küçük esnafa teşvik olsun diye kooperatifler aracılığı ile faizi hazine tarafından karşılanan krediler vermektedir. Bu kredilerden faydalanmak her esnafın en doğal hakkıdır. Krediyi veren başkan değildir. Kurum, ortağı ve avukatı ile koordinasyon içinde olmalı ortağını düşünerek avukat ücreti ve masraflarına indirim ve taksit yapmalıdır. Dualarınızdan güç ve gayret alarak baş koyduğumuz bu yolda Allahın izniyle ilerlemekteyiz. Kazananın Çivril Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ve Ortaklarının olacağı bir seçim olması temennisiyle” ifadelerine yer verdi.



891 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası