• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KANALİZASYON BAĞLANTILARI BAŞLADI

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, esnafın ve konut sahiplerinin, istedikleri an kanalizasyon bağlantılarını yapabileceklerini söyledi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven DESKİ ile yaptıkları görüşmelerin bittiğini ev ve işyeri sahiplerinin DESKİ’ye müracaat ettikten sonra bağlantılarını yapabileceklerini belirtti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Güven “Kanalizasyon bağlantıları, DESKİ tarafından yapılmaya başlandı. Resmi kurumların kanalizasyon bağlantılarını DESKİ yapacak. Ev ve işyerlerinin bağlantılarını ise vatandaşlarımız DESKİ’ye müracaat ettikten sonra yapabilirler. Bunun için, DESKİ Çivril Ofisine gidip dilekçe ile müracaat edip, kanalizasyon bağlantısını yapmak istediklerini bildirecekler. Müracaatın ardından, sucu ile anlaşıp, evlerinin veya iş yerlerinin kanalizasyon bağlantılarını yapabilecekler. Böylece hem kanalizasyon bağlantıları hızlı bir şekilde tamamlanmış olacak, hem de vatandaşlarımız kendi sucularına istedikleri koşullarda bağlantıları yaptırabilecekler” dedi.
Başkan Gürcan GÜVEN açıklamsında kanalizasyonun Çivril Halkına hayırlı olmasını dilerken “bağlantılar için uzunca bir süre DESKİ beklenmeyecek. Hem özel sektör çalışacak, hem de zamandan kazanılarak bağlantılar en kısa sürede tamamlanacak. Asıl hedef bu. 2014’ün son günlerinde, halkımıza ilk müjdemiz bu. Kanalizasyonun tüm Çivril’e hayırlı olmasını dilerim” dedi.



715 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası