• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE YÖNETİMİ OSMAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

Çivril Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Geçen hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti İlçe Kongresi’nin ardından göreve gelen Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, yeni ekipleri ile Başkan Zolan’a ziyarette bulunmak istediklerini kaydetti. Celep, "İnşallah yeni ekibimiz hayırlı olur. Gördüğünüz gibi hepsi pırıl pırıl sizin gibi güler yüzlü insanlar" diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi. Bu makam ve mevkilerin milletin olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Milletin menfaati neyse, gençlerimizin ve çocuklarımızın menfaati neyse onun için çalışacağız. Bunların örneklerini de geçmişte çok gösterdik” diye konuştu.
Yaklaşık bir saat süren ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Celep Büyükşehir Başkanı Zolan’dan pazaryerinin bir an önce yapılmasını ve yağmur suyu tahliye hattının Çivril Belediyesi’nin önüne kadar yapılmasını da istedi.



703 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası