• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİ YENİ YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Önceki hafta 5. olağan kongresi’ni yapan ve geçtiğimiz günlerde görev dağılımını yapan AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret etti.
Yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıtmak için kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Çivril İlçe yönetimi, Başkan Mehmet Celep önderliğinde Belediye Başkanı Gürcan Güven’i ziyaret etti.
‘ÇİVRİL İÇİN HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’
AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerini tanıtan İlçe Başkanı Celep, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından halkımız tercihini kullandı ve belediye başkanını seçti. Çivril olarak gerek iktidarın gücüyle, gerekse belediyemizin girişim ve çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapmalıyız. Bu görevde AK Parti İlçe Yönetimi olarak ortak akıl ile hareket edilmeli ve biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Söz konusu yıllardır hizmetlerden ve yatırımlardan yoksun kalmış ilçemizi bir an önce ayağa kaldırıp, gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin yörelerinden biri haline getirmektir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Çivril’imizi hak ettiği konuma getirmeliyiz’ dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten ve bazı projelerden bahseden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ‘İlçemiz gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Tarımı, turizmi, doğal güzellikleri ve daha sayamayacağımız bütün varlıklarıyla ayrı bir zenginlik içeriyor. Bizlerin yetkili makam ve sizlerinde siyasi ilgililer olarak memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Hangi partiden olunursa olunsun, memlekete hizmet aşkı sözde değil özde olmalıdır. Ben göreve geldiğim andan itibaren parti rozetimi bir kenara bırakarak, halkıma nasıl ve ne şekilde en iyi hizmeti sunabilirim bunun çalışmalarını ve projelerini yaptık. Allah’ın izniyle ilçemizde bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya geldik. Bunun içinde ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle ilçemize yakışır yatırım ve hizmetleri getirmenin yöremiz için çok kazançlı olacağını belirtmek isterim. Yaptığınız ziyaret için teşekkür eder, yeni yönetimin halkımız için hayırlı olmasını dilerim’ dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Çivril İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile hatıra fotoğrafı çektirerek, Başkan Güven’e çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Gürcan Güven’de yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.



575 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası