• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İLK TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Çivril 5. ilçe kongresinde ilçe başkanı olan Mehmet Celep, yönetime seçilen yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla bir araya geldi.
Kongrenin kısa bir değerlendirilmesinin yapıldığı toplantında, bundan sonra izlenecek yeni yol haritası üzerine sohbet edilirken, yeni yönetimin kendi arasında yapacağı iş bölümünün önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında şekilleneceği belirtildi.
‘UYUM İÇİNDE BİR SÜREÇ YAŞANDI’
Toplantının açılışında söz alan İlçe Başkanı Mehmet Celep, “Ekip ruhuyla hep birlikte kongre sürecini bitirdik. Bundan sonra yeni kadromuzla, genç ve dinamik arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Çivril’deki birlikteliğimizi kongremizde de gördük. Bundan sonra da hep beraber göreceğiz. İlçemizde gayet güzel birlik, beraberlik ve uyum içinde bir süreç ve seçim yaşandı. Sürecimizi daha da güçlendirerek yaklaşan genel seçimler için çalışmalara hızla devam edeceğiz” dedi.
‘HİZMET İÇİN SİYASET YAPILIR’
İlk yönetim kurulu toplantısına yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katılmasından büyük mutluluk duyduğunun altını çizen Başkan Celep, “Siyasette hedeflerin olması kadar doğal bir şey olamaz. Ama sadece makam mevki için siyaset yapılmaz. Asıl olan hizmet etmek için siyaset yapılmasıdır. Benim yaptığım katkıdan ne olur demeyin. Herkes elinden geldiği desteği vermeli, katkı sağlamalıdır. Birlikte paylaşacağız, birlikte başaracağız, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda ilçe teşkilat binasının yetersizliği değerlendirmeye alındı. Toplantının son bölümünde Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güve’ e tam destek sözü verilerek bugüne dek partide aktif olarak görev alan tüm partililere teşekkür edildi.



523 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası