• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Ali Kameroğlu Anaokulu Yerli Malı Haftasını Kutladı

Yerli Malı Haftası Ali Kameroğlu Anaokulunda Kutlandı.
Yerli Malı Haftası Etkinlikleri çercevesinde bir etkinliğe daha imza atan Çivril Ali Kameroğlu Anaokulu değişik oyunlarla veliler ve öğretmenleri bir araya getirdi.
Pazartesi günü öğle saatlerinde başlayan etkinliğe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılınç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Mehmet Özcan, yerli malı kullanmanın ülke ekonomisi açısından öneminden bahsederek, programda emeği geçen Ali Kameroğlu Anaokulu Ailesine teşekkür etti.
Okul Müdüresi Fatma Çindemir, etkinliği yapmaktaki amaçlarının öncelikle öğrencilere yerli malı kullanmanın bilincini aşılamak ve tutumlu olmanın yolları hakkında bilgi vermek olduğunu vurgulayarak, “yaptığımız bu etkinlikle aynı zamanda velilerimizi de bir araya getirdik. Böylelikle hem velilerin birbirleri ile kaynaşmasın sağladık, hem de öğretmen veli ilişkilerini çeşitli oyunlarla pekiştirdik. Yıl boyunca yaptığımız, yapacağımız etkinliklerle minik öğrencilerimizi ülkemize faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.



852 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası