• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İĞDİR ÇAMLIĞINA SEYİR TEPESİ YAPILACAK

Çivril Belediyesi’nin, kent merkezinin kuşbakışı izlenebildiği İğdir Çamlığı bölgesine kazandıracağı seyir terası projesinin inşasına başlanıyor.
Çivril Belediyesi, yıllarca değerlendirilmeyen kent merkezinin kuşbakışı izlenebildiği alanları, yeşil alan çalışması ile Çivril Halkının kullanımına açıyor. İğdir Çamlığı’nın bulunduğu alanda ki 150 dönümden oluşan Çamlık Tepesi yeni bir proje ile yeniden düzenlenmesinin ardından, seyir terası projesi ile kent yaşamına kazandırılıyor.
Doğa ve spor temalı proje
Çivril şehir merkezinin, Işıklı Gölü ve Akdağ’ların en güzel görüldüğü İğdir Çamlığı Bölgesini sosyal yaşam alanı haline getirecek olan seyir terasının yapımına, 2015 yılı içersinde başlanacak. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarıyla Çivrillilerin buluşma noktası olacak olan seyir terasında koşu parkuru, Paintball sahası ile restaurant bulunacak. Parkta, gül bahçelerinin renklendireceği piknik alanının yanı sıra, seyir terasları, oturma alanları, çocuk oyun grubu ile otopark da yer alacak. Seyir terasının 6 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.
Hadi gidelim, denilebilecek bir yaşam alanı olacak
Seyir terasının yapılmasına büyük önem veren Belediye Başkanı Gürcan Güven, bu proje ile İğdir Çamlığını, kente gelenlerin hadi gidelim diyecekleri bir dinlenme ve eğlence mekânı haline getirmek istediklerini söyledi. Çivril’e yakışacak muhteşem bir seyir terası yapacaklarını belirten Güven, “İğdir Çamlığı Çivril’in cazibe yeri olacak” diye konuştu.



1068 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası