• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’İN VEKİLİ ADNAN KESKİN YEREL BASIN İLE BULUŞTU

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Çivril Basınını Denizli’de ağırladı.
Yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin önceki gün, akşam yemeğinde Çivril Basını ile bir araya geldi. Denizli’de bir restorantta gerçekleşen yemeğe Adnan Keskin ile birlikte CHP Merkez Efendi Belediye Başkan Adayı Teoman Sancar, CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı ve Hüsamettin Ersoy’da katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte yerel seçimlerin değerlendirmesi ile yaklaşan genel seçimler ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Keskin “CHP olarak üzerimizde tarihi bir sorumluluk taşıyoruz. Bu seçimlerde daha çok çalışmalı ve aydınlık bir gelecek için hep birlikte çabalamalıyız” dedi.
Genel seçimlerde küskünlük yaşamadan ve ayrışmadan geleceğin Türkiyesi için hep birlikte cumhuriyet ve demokrasi mücadelesi vereceklerini belirten Adnan Keskin “siyaset uzun soluklu ve sabır isteyen bir şey. Bizim artık dargınlık küskünlük yapma lüksümüz yok, hep birlikte, el birliği ile tek bir amaç için mücadele edeceğiz. Amacımız çocuklarımıza aydınlık bir gelecek, güçlü bir Türkiye bırakmak, bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
ENERJİMİ BU ÜLKEYE DUYDUĞUM SEVGİDEN ALIYORUM
Yerel seçimlerden sonra seçim bölgesinde merkez ve ilçe gezilerine çıktığını belirten Keskin “Ramazan ayından sonra Denizli ve ilçelerinde genel seçimler için çalışmalara başladık. Teşkilatlarımızı ve seçmenlerimizi ziyaret ettik, eksik ve talepleri yerinde gördük. Üçüncü ziyaretlerimizi yaptığımız ilçelerimiz var. Çalışma arkadaşlarımla birlikte çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başladığımız gezilerimiz gece yarılarında bitiyor. Biz enerjimizi ülke sevgimizden alıyoruz” dedi. Yemekten sonra basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektiren Adnan Keskin basının halkın sesi olduğuna dikkat çekerek basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek birer kalem hediye etti.



617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası