• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

AK PARTİ ÇİVRİL KONGRESİ YAPILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi Çivril İlçe Kongresi yapıldı. Coşkulu bir şekilde geçen genel kurul tek liste ile gerçekleşti. Delegelerin tamamının oyunu alan Mehmet Celep, Çivril İlçe Başkanlığına seçildi.
1 Şubat tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek il kongresi ile sona erecek kongre sürecinde geçen hafta yapılması planlanan ancak ertelenen 5. Olağan İlçe kongresi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti önceki dönem Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, il yöneticileri ve yoğun bir partili katılımı ile gerçekleşti.
Coşkulu bir şekilde geçen genel kurul tek liste ile gerçekleşti. Delegelerin tamamının oyunu alan Mehmet Celep, Çivril İlçe Başkanlığına seçildi. Genel kurulda konuşan AK Parti İl Başkanı Avni Örki, kongrenin Denizli’ye ve Çivril’e hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı. 2015 yılında yapılacak seçimlerin önemine işaret eden Örki, “2015 genel seçimlerinde elde edeceğimiz sonuç diğer başarılarımızı perçinleyecektir. Tek başına anayasa yapacak çoğunluğu yakalamamız için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Bu noktada herkese çok büyük görevler düşüyor. Teşkilatlar bizim kılcal damarımızdır. Sizlerin de gayreti ile inanıyorum ki, Türkiye genelinde alınacak sonucun bir tık üstüne çıkacağız” dedi.
ÖRKİ, “BİZE CHP’Lİ VE MHP’Lİ GİBİ DURMAK YAKIŞMAZ”
Muhalefeti eleştirerek sözlerini sürdüren Örki, “Bu kongre neticesinde birlik ve beraberliğe ve coşkuya hizmete vesile olsun inşallah. Bizler sizlere güveniyoruz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. 2015 virajını çok güzel bir şekilde atlatmalıyız. Bize bir CHP’li gibi davranmak MHP’li gibi davranmak yakışmaz onlar ancak bu millete kene gibi yapışıp milletin kanını kuruturlar. Ama biz bu millete hiç durmadan hizmet edeceğiz” dedi.
ZOLAN, “ÇİVRİL’E 9 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK”
Osman Zolan Çivril’in 30 Mart’tan sonra büyükşehirle tanıştığını kaydederek,” Artık Çivril ile et ve tırnak gibiyiz. İç içeyiz. 30 Marttan sonra Çivril’e yaklaşık 9 milyonluk iş yapmışız. Bizim işimiz göz boyamak değil, boyayla uğraşmayız. Önceliğimiz alt yapıdır. Çivril’e 2000 metrelik yağmur suyu tahliye hattı yaptık. Boya kına işlerine bakmadan köklü yatırımları yapmaya başladık. Aynı hızda alt yapıyı da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
ÇİVRİL’İN ÜZERİNDEN 15 MİLYONLUK BORCU ALDIK
Zolan, Çivril’deki hizmetleri anlatarak, “şu anda Çivril’de 24 saat hizmet veren bir itfaiye hizmeti var. Cenaze hizmetlerini veriyoruz. Denizli’de ne varsa Çivril’de de o olacak. El ele vereceğiz. Hizmetlerin en güzelini Çivril’e sunacağız. 30 Marttan sonra Çivril’in Kanalizasyondan doğan 15 Milyonluk borcunu Büyükşehir üzerine altı. 15 Milyonun üzerine 9 Milyonlukta yatırım yaptı” dedi.
AK Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy’da yaptığı konuşmada AK Parti’nin her seçimden başarı ile çıktığını belirterek “Başkanlık dönemimizde hem yerel seçimlerde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı sonuçlar aldık. Çivril’i AK Belediyecilik ile tanıştırdık” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de konuşmasında 2002 den beri iktidarda olan ve gerçekten millete hizmet eden partinin AK Parti olduğunu vurgulayarak, “AK Parti gerçekten büyük zorluklarla karşılaştı. Bunu herkes biliyor ve tüm zorluklara rağmen AK Parti doğru bildiğini haykırarak yaptı” dedi. AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar da gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak Çivril’den seçimlerde büyük başarı beklediklerini dile getirdiler.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekcide, seçim barajının düşürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Barajı siz koydunuz. Bizim ömrümüz sizin yaptığınız pislikleri temizlemekle geçti." dedi. Zeybekci, başkaları gibi aklını ruhunu kiraya vererek hizmet etmediklerini söyledi. Zeybekci, "Bugün ‘bize seçim barajının arkasına saklananlar’ diyenler, milletimize sorun yüzde 50 oy olan partimiz barajın arkasına saklandı mı? Bunların derdi baraj. Bunlar iktidar olamadıkları için böyleler. Barajı siz koydunuz. Bizim ömrümüz sizin yaptığınız pislikleri temizlemekle geçti." diye konuştu.
Kendilerinin, Bülent Ecevit, Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz’ın imzaları olduğu ekonomi programı takip ettikleri iddialarının gerçek olmadığını savunan Zeybekci, "Biz o dönemin ekonomi programını takip etseydik Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası olmazdı. Onlar satılsaydı, tam anlamı ile bu memleket köle edilmiş olurdu. Gezi, 17 Aralık ve 25 Aralık’ta kriz çıksın diye uğraştılar. Bunlar Tayyip Erdoğan’a ömür biçmediler mi? 2 gün daha sokaklarda olursak AB müdahale edecek demediler mi? Hep birileri yola çıksın. İktidarı al aşağı etsin istediler. 15 Haziran’da yine milletle birlikte olacağız." dedi.



759 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası