• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KONAKLARIN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi’nin köylere konak kazandırma projesi kapsamında, Beyköy Mahallesinde başlatılan köy konağı inşaatı devam ediyor.
30 Mart seçimleriyle Çivril Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren mahallelere köy konağı yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in talimatıyla Beyköy Mahallesinde yapımına başlanan konağın kaba inşaatı tamamlandı.
Beyköy Mahallesinde kaba inşaatı biten ve içinde köy odası, muhtar odası ve çok amaçlı salon gibi yerlerin bulunduğu konağın ince işlerinin de önümüzdeki günlerde yapımına başlanacağı belirtildi. Çivril Belediyesi Üst Yapı Amirliği tarafından yapılan konakların birkaç ay içersinde tamamlanarak mahallelinin hizmetine açılacağı belirtildi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven çalışmalar ile ilgili olarak “Seçim vaatlerimizin içinde yer alan köy konakları projelerimize, hiç köy konağı bulunmayan Beyköy Mahallemizden başladık. Başta mahalle muhtarımıza ve Beyköy'lü kardeşlerimize çalışmalarımıza verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah sırası ile bütün verdiğimiz sözler yerine gelecek” dedi.



595 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası