• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

YUNANİSTAN'DAN GELDİ İLK DURAĞI ÇİVRİL OLDU

7 Aralık Pazar gün yapılan AK Parti Çivril İlçe Kongresine katılan Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Çivril İlçe Kongresi’nde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin de seçim barajına ilişkin açıklamaları üzerine konu hakkında düşüncelerini dile getirdi. Zeybekci: “Barajı siz koydunuz. Bizim ömrümüz sizin yaptığınız pislikleri temizlemekle geçti” dedi.
“2000 METRE YAĞMUR SUYU HATTI YATIRIMI”
Hınca hınç dolu olan salonda protokol alkışlarla karşılandı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşmalar başladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ‘bizim yükümüz var, davamız ve hedeflerimiz var’ diyerek sözlerine başladı. Çok şükür başkaları gibi aklını ruhunu kiraya vererek değil sadece bu millete hizmet için hizmet ediyoruz. Çivril’e 2000 metre yağmur suyu hattı yapıyoruz. Biz bu şehirde eğer bugün başımız dik dolaşabiliyorsak bilin ki bunu hak eden tek bir parti vardır o da AK Parti’dir. Söz verdik mi ne pahasına olursa olsun tuttuk. Emanete hıyanet etmedik ve ettirmeyeceğiz. Hiçbir yerde bize sözünüzü tutmadınız, yalan söylediniz diyemezler. Bugün ‘bize seçim barajının arkasına saklananlar’ diyenler, milletimize sorun yüzde 50 oy olan partimiz barajın arkasına saklandı mı? Bunların derdi baraj. Bunlar iktidar olamadıkları için böyleler. Barajı siz koydunuz. Bizim ömrümüz sizin yaptığınız pislikleri temizlemekle geçti” dedi.
MUHALEFETE
GÖNDERME YAPTI
“Bülent Ecevit, Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz’ın imzaları olduğu ekonomi programı var ya onu takip ediyormuşuz” diyerek muhalefete göndermede bulunan Bakan Zeybekci, “Biz o dönemin ekonomi programını takip etseydik Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası olmazdı. Onlar satılsaydı, tam anlamı ile bu memleket köle edilmiş olurdu. Gezi, 17 Aralık ve 25 Aralık’ta kriz çıksın diye uğraştılar. Bunlar Tayyip Erdoğan’a ömür biçmediler mi? 2 gün daha sokaklarda olursak AB müdahale edecek demediler mi? Hep birileri yola çıksın. İktidarı al aşa etsin istediler. 15 Haziran’da biz yine milletle birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’NİN İTİBARI ARTTI
Dünyanın her yerinde itibarlı, birlikte olunmak istenen bir Türkiye’nin varlığına işaret eden Bakan Zeybekci, “Önceki gün Yunanistan’taydık. Yunanistan ve Türkiye iş yapmakta rekor kırana kadar işadamlarını bir araya getireceğiz. Rusya Devlet Başkanı Türkiye’ye geldi. Türkiye istikrar ve güven adası, itibarlı bir yol arkadaşı haline geldi. Maalesef birileri Türkiye’ye çelme takmaya devam edecekler. Onlar hala istikrarsızlık ve belirsizlik bekleyecekler. Karışıklık olursa biz ardan çıkarır mıyızın hesabındalar. Bu ülkeyi bölmek parçalamak o kadar kolay değil. Bölme projelerini bu millet başlarına geçirecektir. Her çakıl taşı bize emanettir. Bu memleket yeni bir döneme giriyor. 2023 hedefine sizlerle ulaşacağız.” Dedi.
AYAĞININ TOZU İLE
ÇİVRİL’E GELDİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Yunanistan ziyaretine katılan Bakan Zeybekçinin yurtdışından gelir gelmez Çivril ilçe Kongresine katılması Çivril’e çok önem verdiğinin göstergesi olarak değerlendirilirdi. Konuşmasında bugün akşam Ankara’da Litvanya Cumhurbaşkanı ve Ekonomi Bakanı onuruna verilecek yemeğe katılacağını belirten Zeybekçinin bu kadar yoğun program içinde Çivril Kongresine katılması Çivrilliler tarafından da sevinçle karşılandı.



626 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası