• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL'DE HUZUR OPERASYONU

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren 5 eğlence yerine gece baskın yaptı.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne bağlı 85 polisin katıldığı gece baskınında bir kişi tutuklanırken evrakları eksik olan işyerlerine toplam 30 Bin TL para cezası kesildi. Uygulamada, eğlence mekânlarında bulunanlar kimlik kontrolünden geçirilirken, kimliği olmayan vatandaşlar ile ruhsatı olmadan alkol satışı yapan işyerlerine tutanak tutuldu.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cuma gece geç saatlerde kent merkezindeki 5 eğlence merkezine eş zamanlı baskın yaptı. Baskınlarda, eğlence yerlerinde bulunanların ve çalışanların kimlikleri ve işyerlerinin ruhsatları polis tarafından kontrol edildi. Kontrol sırasında kimliği yanında bulunmayan 15 kişi polis merkezinde yapılan kimlik tespitinin ardından serbest bırakılırken A.H (25) isimli şahıs ruhsatsız silah bulundurmak suçundan gözaltına alınarak cezaevine gönderildi. Denetimlerde alkol ruhsatı bulunmayan ve evrakları eksik olan işyerlerine ise tutanak tutuldu.
Yaklaşık 3 saat süren denetimler sonucunda ruhsatsız alkol satışı yapan ve kaçak bayan işçi çalıştıran işyerlerine 5 ile 10 Bin TL. arasında para cezası kesildi. Toplamda 30 Bin TL. para cezası kesilen denetimler sonunda denetlenen işyerlerinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile tüfeğe ait 100 fişek, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 10 adet mermi, 5 muşta, 5 kama, 3 pala ile 50 gram esrar ele geçirildi.



866 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası