• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ALT YAPI BİTMEDEN ÜSTÜNÜ SÜSLEMENİN GEREĞİ YOK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven gündeme dair açıklamalarda bulunarak, Çivril Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili bazı konulara değindi.
Başkan Gürcan Güven makamında yaptığı basın toplantısında yağmur suyu tahliye kanallarının yapılan ilk projede kütüphane önüne kadar döşenmesini planladıklarını ancak sonrada bu kanalların belediye önüne kadar uzatmayı düşündüklerini belirtti. Başkan Güven; “Çivril’in yıllardan beri büyük sorunlarından birisi yağmur suyu tahliye kanallarının yokluğudur. Sağnak yağışlarda, vatandaşlarımız biriken su birikintileri yüzünden zor durumda kalıyor. Biz bu çalışmayı tamamlayarak, Çivril’in önemli sorunlarından birisini çözmüş olacağız” şeklinde düşüncelerini ifade etti.
İÇME SUYU ŞEBEKESİ DEĞİŞECEK
DESKİ’nin 2015 yılı projeleri içerisinde Çivril’in içme suyu şebekesi olduğunu ifade eden Dr. Gürcan Güven, “içme suyu şebekesinin yenilenmesi için hastane önünden çalışmalar başlamıştır. 22 km içme suyu şebekesi 2015 yılı içerisinde yenilenerek Çivril Halkının hizmetine sunulacak. Ayrıca DESKİ’nin 2015 projeleri içerisinde 3 adet içme suyu sondajı, 3 adet terfi istasyonu enerji noktası, 1 adet içme suyu deposu, 1 adet arıtma tesisisi inşaası (Çıtak, Kıralan mevkiine), 2700 metre yağmur suyu tahliye hattı, 16000 metre atık su hattı vardır” dedi.
Gürcan Güven alt yapının tamamlanmasının ardından şehir merkezinin sıcak asfaltla kaplamayı düşündüklerini belirterek, “kanalizasyonun ev bağlantılarını inşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Daha sonra içme suyu şebekesinin de tamamlanmasına müteakip, şehrin her yeri yeniden kazılmış olacak. Bu işler bittikten sonra ana caddeyi sıcak asfalt ile kaplamayı düşünüyoruz. Ancak sıcak asfalt işi henüz düşünce aşamasında, verilmiş bir kararımız yok. Bununla beraber, kaldırımları da yenileyeceğiz. Alt yapıyı tamamlamadan üstünü süslemeye gerek yok. 2016 yılında alt yapısının çoğu tamamlanmış olan güzel Çivril’imizin üst yapısını da kısmen tamamlayıp büyük icraatlarımızla Çivril Halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet olan işimizi yaparken, gücümüzü milletten alıyoruz” dedi.



639 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası