• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

Başkan Aşure Dağıttı

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.
Belediye Başkanı Güven, ilçe merkezinde meclis üyeleri ile belediye personeli tarafından hazırlanan aşure dağıtımına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtan Gürcan Güven, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyleyerek, “Bugün burada dağıttığımız aşurenin kardeşlik ve barışa hizmet etmesini temenni ediyorum” dedi.
‘GELENEKLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’
Aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Aşure hepimizin ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz” diye konuştu. Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barışın ve kardeşliğin sağlam temellere oturması dileğinde de bulunan Başkan Güven, “Aşure günü nedeniyle bir arada bulunduğumuz tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum'' diye konuştu.
Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken böyle özel bir ayda Belediye Başkanı Gürcan Güven’in sokaklara inerek aşure dağıtmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.



708 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası