• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

Çivril’de Tarihi Eserler Şafak Operasyonu İle Ele Geçirildi

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Gürpınar Mahallesinde beş eve sabah 06.30’da aynı anda operasyon düzenledi.
Çivril’in Gürpınar Mahallesinde Jandarma tarafından düzenlenen tarihi eser operasyonunda, 1 adet çalıntı motosiklet, 2 adet lahit, 300 gram esrar bir adet kuru sıkı tabanca ile tabancaya ait mermi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Gürpınar Mahallesinde istihbarat çalışması sonucu takibe aldıkları beş eve aynı anda baskın yaptı. Yapılan baskınlarda S.B (35) ye ait evde çalıntı bir motosiklet 300 gram esrar bir adet kuru sıkı tabanca ile tarihi eser özelliği taşıyan iki adet lahit parçası ele geçirildi. Zanlıların evlerinde yapılan aramadan sonra şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüler. Alınan ilk ifadelerinden sonra 4 şüpheli serbest kalırken S.B mahkemeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken S.B nin mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.



1165 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası