• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“Birleşen Gönüller" Filmini 3 Bin Çivril’li izledi.

24 Ekim'de vizyona giren "Birleşen Gönüller" adlı sinema filmi ÇİGİAD Çivril Genç İş Adamları Derneği'nin katkılarıyla Perşembe ve Cuma günleri beş özel seansla Çivril seyircisiyle buluştu.
Çivril Genç İş Adamları Derneği ilçede sinema kültürünün gelişmesi amacıyla 24 Ekim'de vizyona giren "Birleşen Gönüller" adlı sinema filmini seyirciyle buluşturdu.
13 - 14 Kasım 2014 günlerinde Kızılcasöğüt Mahallesinde bulunan Çiğdem Kamer Öğrenci Yurdu Gösteri Salonunda 5 seans halinde gösterilen filmi toplamda 3 bin kişi izledi.
II. Dünya Savaşı döneminde geçen filmin konusunda, yolları trajik bir şekilde ayrılan iki aşığın hikâyesi ele alınıyor. Niyaz ve Cennet yeni evli bir çifttir. Ancak alevlenen savaş, yaşadıkları köye kadar yaklaşır ve Nazi işgalinden kaçmak isterken yolları ayrılır. Niyaz trenden atlar, Cennet ise atlayamadan yakalanır. Doğumunu dahi trende yapar ve birçok sefaletle tek başına yaşamak zorunda kalır. Takvimler 1990 yılına ilerler ve tıpkı onlar gibi birbirlerine aşık bir çift Türkiye'den Kazakistan'a gider. Amaçlarıysa çorak topraklarda okul inşa etmektir...
Çekimleri Türkiye ve Bulgaristan'da gerçekleştirilen film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir aşk hikâyesini konu ediniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Hasan Kıraç bulunurken oyuncu kadrosunda Hande Soral, Serkan Şenalp, Sema Çeyrekbaşı ve Atılgan Gümüş gibi isimler yer alıyor.



696 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası