• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

İLÇE BAŞKANLIĞI SAVAŞ’INDA VARLIKLAR ÖNDE

Ak Parti’de 1 Kasım 2014 günü başlayan kongre süreci tamamlanmak üzere iken, Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı için yarışan bir çok ismin arasından Savaş Varlıklar’ın ilçe başkanlığıı için tek aday olacağı kulislerde konuşuluyor.
Süreç henüz yeni başlamışken ilk müracat Emrah Ceylan’dan gelmişti. Sonrasında her ne kadar resmi açıklama yapılmasa da Özgür İlkay Ayvaz, Ümit Çelik, Zeki Aksoy, Fevzi Yılmaz, Gürbüz Cengiz’in ilçe başkanlığı için çalışma yaptıkları duyulmuştu. Bu süreç zarfında Savaş Varlıklar’ın hiç bir kez adı ilçe başkanlığı için anılmadı ve çalışma yaptığı duyulmadı.
Edinilen son bilgilere göre yapılan temayül yoklaması sonuçlarında ilk iki sırayı paylaştığı söylenen Emrah Ceylan ve Zeki Aksoy’un genel merkez tarafından kabul görmemesiyle birlikte Ümit Çelik ve Savaş Varlıklar isimleri ön plana çıktı. Siyasi kulislere göre son virajda Savaş Varlıklar Ümit Çelik’in önüne geçerek 30 Kasım’da yapılması planlanan Ak Parti Çivril İlçe Kongresi’ne tek ilçe başkanı adayı olarak girmeyi garantiledi. Savaş Varlıklar 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Çivril Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.



750 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası