• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

MİNİK ÖĞRENCİLER DE ATATÜRK’Ü ANDI

Atatürk’ü Anma Programında 3 ve 4 yaşındaki minik öğrenciler hazırladığı

şiir ve şarkılarla programa katılan velilere duygu dolu anlar yaşattı.



Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 76. Yıl dönümünde tüm ülkede olduğu gibi Çivril’de de törenlerle anıldı.
Çivril Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Necati İlhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygıduruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan konuşmalarla tören sona erdi.



Çivril Ali Kameroğlu Anaokulunda da Atatürk’ün anma programı gerçekleştirildi. Programda 3 ve 4 yaşındaki minik öğrenciler hazırladığı şiir ve şarkılarla programa katılan velilere duygu dolu anlar yaşattı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından minik öğrenciler sınıflarını temsilen öğretmenleri ile birlikte çelenk koyarak sınıfları ile birlikte Atatürk’ün anısına şiirler okudu, şarkılar söyledi.
Öğrenci velileri çocuklarına Atatürk sevgisini anlatan tüm öğretmenlere teşekkür ettiklerini belirterek, “Ali Kameroğlu Anaokulu’nda Atattürk sevgisi ile en kaliteli eğitimi almanın mutluluğunu yaşıyoruz, başta Okul Müdüresi Fatma Uysal Çindemir olmak üzere bu uğurda emeği geçen öğretmenlerimize, stajyer öğrencilerimize ve tüm okul personeline teşekkür ederiz” dediler.

 



895 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası