• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

Çivril Kent Konseyi Belirlendi

Çivril Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda yapılan ve tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı seçildi.
Çivril Kent Konseyi’nin yeni yönetimi, halk kütüphanesi toplantı salonunda yapılan seçimle belirlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda yapılan seçim sonrası yürütme kurulu şu isimlerden oluştu: Lütfi Ulukaya, Önder Dikeç, İbrahim Evci, Kürşat Ekiz, Günnur Özmen Erken, Ali Şahan, Ergün Aksoy, Himmet Aksoy, Mehmet Özkul.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Kent Konseyinin şehri ortak akılla yönetmek için kurulmuş bir mekanizma olduğunu belirterek bu konuda herkesin fikrine ve görüşüne değer verdiklerini belirtti. Toplantıda söz alan önceki dönem Belediye ve Kent Konseyi Başkanı Hakkı Aslan’da Kent Konseyinin yönetime katılma konusunda objektif olması gerektiğini belirterek konseyin kentin yönetimi ve gelişiminde önemli bir paya sahip olduğunu belirtti. Aslan kent konseyi başkanın belediye başkanı olmamasını da takdirle karşıladığını belirterek yeni yönetime başarılar diledi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimle 2 yıl için Çivril Kent Konseyi yürütme kurulu ile çalışma grupları ve meclisleri belirlendi.



882 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası