• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR EVİNDE KAYBETTİ

Belediye spor Süper Amatör ligde 4. hafta evinde konuk ettiği Tavas Birlikspor’a 1-3 mağlup olarak ard arda ikinci yenilgisini aldı. Belediyespor’da skorun yanında vasat futbol gelecek için umut vermedi.
Süper Amatör ligde 4. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Yeşil Çivril Belediyespor ligde ilk üç maçını kazanan Tavas ekibi Tavas Birlikspor ile İlçe stadında karşılaştı. Maçın son bölümleri dışında rakibine üstünlük kuramayan Yeşil Çivril Belediyespor karşılamadan son dakikada yediği golle 1 – 3 yenik ayrıldı. Maçı Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri de tribünden izledi.
Maç sonunda her iki takımı da tebrik eden ASKF yönetim kurulu üyeleri ve başkan Ceşen “amatör liglerde mücadele eden takımlarımızın hepsine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Amatör kulüplerin desteklenmesi ülke sporuna yapılan yatırımdır” dedi.
ASKF üyeleri, yönetim kurulu üyesi Vehbi Demir ile birlikte Belediyespor maçından sonra Karayahşilerspor’un maçını da izledi.
ASKF üyeleri Vehbi Demir tarafından onurlarına verilen ak-şam yemeğinden sonra Çivril’den ayrıldılar.
Ligdeki ilk iki maçını 3 – 1 lik skorla kazanan Yeşil Çivril Belediyespor üçüncü ve dördüncü hafta maçlarını yine aynı skorla kaybetti.



727 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası