• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÖRKİ: 12 YILDA SESSİZ DEVRİM YAPTIK

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Avni ÖRKİ, 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelen ve kesintisiz 12 yıl ülkeye hizmet eden AK Parti hükümetlerinin ülkemizde bir sessiz devrim gerçekleştirdiğini söyledi.
Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde bir araya gelen millet sevdalılarının 14 Ağustos 2001 tarihinde kurduğu ve siyaset sahnesinde yerini alan Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara gelişinin 12. yılını kutluyor. 12 yıldır tek başına iktidarda kalacak Türk Demokrasi tarihine geçen AK Parti’nin iktidara geliş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Avni ÖRKİ, “3 Kasım 2002 den bu yana kesintisiz iktidarda olan partimiz, geçen yıllar içinde milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor” dedi.
“İKTİDAR YILLARI KOLAY GEÇMEDİ”
AK Parti hükümetlerinin ülkede gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki hizmetlerden bahseden ÖRKİ, “AK Parti sağlıkta, eğitimde, adalette, ulaşımda, kardeşlikte, demokraside ve daha birçok alanda atılan büyük adımlarla adeta ülkemizde bir sessiz devrim gerçekleştirdi. Günler geçtikçe daha da büyüdü. İnsanlar bu destan yazılırken ben de varım demek için adeta birbiriyle yarıştı. İktidar yılları elbette kolay geçmedi bir yandan yıkanlarla mücadele etmek zorundaydık bir taraftan da yıkılanları tamir etmek ve yenilerini yapmak zorundaydık” dedi.
MİHENK TAŞI OLDU
“3 Kasım 2002 Türk siyasi hayatına bir mihenk taşı olarak kaydedilmiştir” diyen ÖRKİ, “Özellikle Cumhurbaşkanımız olarak sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın seçilmesinden sonra Genel Başkan ve Başbakanımız olarak da sayın Ahmet DAVUTOĞLU seçilince artık 2002 den bu tarafa süren bu yolculuğu daha da hızlandırmanın vakti gelmiştir.
3 Kasım 2002 Türk siyasi hayatına bir mihenk taşı olarak kaydedilmiştir. Kardeşliğe, birliğe, kalkınmaya, saygınlığa, istikrara, demokrasiye, hukuk devletine dair somut adımlar atılması bu tarihte Ak Parti iktidarı ile başlamıştır. Gerçekleştirilen sessiz ve büyük devrimde milletimizin büyük desteği ve emeği olmuştur. Dolayısıyla iktidara gelişimizin 12. Yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.



619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası