• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÇİVRİL KENT KONSEYİ YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

2009 YILINDA KURULAN ÇİVRİL KENT KONSEYİ, PERŞEMBE GÜNÜ YENİ DÖNEM İÇİN GENEL KURUL YAPACAK. ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI DR. GÜRCAN GÜVEN BAŞKANLIĞINDA TOPLANACAK OLAN YÖNETİM KURULU, BAŞKAN VE YÜRÜTME KURULUNU SEÇİP ÇALIŞMA ALANLARINI BELİRLEYECEK. TOPLANTI ÇİVRİL HALK KÜTÜPHANESİNDE YAPILACAK.
2 yıl için Çivril Kent Konseyi başkan ve yürütme kurulunu seçip çalışma grupları ve meclislerin belirleneceği Çivril Kent Konseyi 12. Olağan genel kurulunu Perşembe günü saat 15.00’te İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılacak.
2009 yılından bu yana 12. kez genel kurul yapacak olan konseyimiz Denizli’den sonra en aktif Kent Konseyi oluşumunu gerçekleştirmişti. Seçimlerden sonra Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından çağrısı yapılan ve iki yıllık yönetimin belirleneceği genel kurul toplantısından sonra Çivril için yeni bir sayfa açılacak. Oluşturulacak çalışma gruplarında daha aktif bir Kent Konseyi olmak için kollar sıvanacak.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven; Önümüzdeki iki yılda Çivril’e yeni bir vizyon kazandıracak olan Çivril Kent Konseyi yeni yönetimiyle başarılı çalışmalara imza atacaktır, oluşturacağımız meclislerle de çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve engellilerimizin yönetime ve faaliyetlerimize aktif katılımlarını sağlayacağız, dedi.
6 Kasım Perşembe günü saat 15.00’te İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılacak olan 12. Genel Kurul toplantısında Kent Konseyi Başkanı seçimi, Kent Konseyi Genel Sekreteri seçimi, Yürütme Kurulu seçimi yanı sıra yeni çalışma grupları ve meclisleri belirlenecek.
Çivril halkını fikir ve önerilerini sunması için toplantıya davet eden başkan Gürcan Güven yeni Kent Konseyi yönetimine şimdiden başarılar ve Çivril için hayırlı olmasını diledi.



592 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası