• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ALİ KAMEROĞLU ANAOKULU EĞLENDİREREK EĞİTİYOR

Ali Kameroğlu Anaokulu minik öğrencileri ilköğretime hazırlıyor.



Ali Kameroğlu Anaokulu minik öğrencilerle birlikte sürekli yaptığı etkinlerle adından sık sık söz ettiriyor. Sene başında bahçeye kurduğu büyük oyun parkı ile öğrencilerin okul hayatına alışması anlamında önemli bir adım atarak tüm velilerin taktirini toplayan okul müdürü, okula getirdikleri palyaçolarla, okuldaki diğer aktivitelerle veliler tarafından beğeni toplamaya devam ediyor.



Ali Kameroğlu Anaokulu bu hafta velilerin de katılımıyla “waffle patrisi” düzenledi. Düzenlenen bu partide önemli bir dayanışma örneği gösteren veliler ve okul görevlileri, hazırladıkları krepleri afiyetle yediler. Büyük bir şölen havasında geçen partide öğrenciler gönüllerince eğlendiler.



Okul Müdüresi Fatma Uysal Çindemir eğitimin hayatın bütün evrelerinde ne kadar önemli olduğunun altını çizerek “öğrencilerimizin okul hayatına alışması için çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Onlara iyi bir eğitim vermenin yanı sıra, onların hoşuna giden bu farklı etkinliklerle eğitim yaşamlarını eğlenceli hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Çindemir dolu dolu bir senenin öğrencileri ve velileri beklediğini belirterek, “okul aile birliği ile gerçekleştireceğimiz toplantılarla, yıl boyunca bir çok etkinliğe imza atacağız” şeklinde ifadelerini bildirdi.



1191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası