• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

“SEVGİ ELİ” UZANIYOR

Sevgi Elinin icraatlarını ve projelerini anlatan Başkan Gürcan Güven, “ilçemizde yardıma muhtaç, hasta, yaşlı olan tüm vatandaşlarımıza Sevgi Eli aracılığıyla elimizden geldiğince yardım etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.
Sevgi Eli Yetkilisi Gonca Dikeç, geçtiğimiz dönemde Çivril’in Kıralan Mahallesinde 85 yaşındaki Hatice Karakaya’nın evinde düştüğünü ve bu sebepten dolayı kendisine evde bakım hizmeti verildiğini belirtti. Dikeç yaptığı açıklamada “Hatice Teyze’nin evde bakımı tamamlandıktan sonra evini tamamen boşalttık. Daha sonra evine çekyat, baza yatak, yorgan, halı, soba, buzdolabı ve mutfak eşyası gibi evin ihtiyaçlarını karşıladık” dedi. Sevgi Eli’nin yaptığı çalışmaların bazılarını anlatan Gonca Dikeç Gürpınar’da Suna Babacan’a da aynı şekilde yardım yapıldığının altını çizerek, “Işıklı’da Ali Adlı’ya gıda, Gümüşsu’da Emine Geren’e gıda, eşya yardımı ile akan çatısının yenilenmesi çalışması, Sökmen’de de Habibe Özcan’a yardım yapıldı” dedi.
Gonca Dikeç Sevgi Eli’nin işleyişini de şu sözlerle anlattı. “Sevgi Eli olarak biz ilçemizde yardıma ihtiyacı olan tüm yaşlılarımıza gerek gıda, gerek eşya, gerekse de evde bakım hizmeti vermekteyiz. Bize gelen ihbarları önce çalışma arkadaşlarımızla birlikte yerinde inceleyip, değerlendiriyoruz. Eğer vatandaşın gerçekten yarıma ihtiyacı varsa ona elimizi uzatıyoruz.”
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven Sevgi Eli’nin Çivril’de yaptığı çalışmalardan bahsederek
“Allah katında arkadaşların en hayırlısı, arkadaşına faydalı olandır. Yine Allah katında komşuların en hayırlısı, komşusuna en çok hayrı dokunandır. Yardımlaşma, zenginle fakir, tokla aç arasındaki uçurumu kapatır ve sevgi, saygı bağı kurar,iyi ve kötü günleri paylaşmamız toplumdaki uyumu,huzuru ve gücü arttırır. Daha mutlu bir toplum için,daha güzel bir Çivril için, birlik beraberlik içinde,Denizli Büyükşehir Belediyemizin ''Sevgi Eli'' ve belediyemizin desteğiyle yanımızda, yakınımızdaki yaraları birlikte saralım, ellerimizi sevgiyle uzatalım” dedi.



782 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası