• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

Denizli Süper Amatör Lig maçlarına iyi bir başlangıç yapan takımımız ikinci maçında Tekstilsporu geçen haftaki tarifeyle 3-1 geçti. İki maçta altı puan alan takımımız doludizgin yoluna devam ediyor.

Ligin ikinci haftasında sahasında Denizli Tekstilspor ile karşılaşan Çivrilspor baskın oynadığı karşılaşmadan sonra rakibini net bir skorla yenerek haftayı üç puanla tamamladı. Oynadığı iki karşılaşmada iki galibiyet alarak şampiyonluk hedefine kilitlenen takımımızda galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kendi sahamızda az bir seyirci ile maça çıkan temsilcimiz önümüzdeki hafta ligte kendisi gibi 2 galibiyet alan Yeşilköyspor ile deplasmanda oynayacak. İlçemizden talep olduğu taktirde Denizli’ye seyirci kaldırılacak. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten antrenör Soner Özkul haftaya çok kritik bir maça çıkacaklarını belirtti. Yeşilköy’den puanla dönmemiz haline şampiyonluk için büyük bir adım atacaklarını söyleyen Özkul takımına başarısından dolayı teşekkür etti.

Stad: Çivril İlçe Stadı

Hakemler: Mehmet Öztan ***, Onur Bilgiç ***, Veli Eriş ***

Yeşil Çivril Belediye: Adnan ***, Batuhan ***, Kamil ***, Bilal ***, Cevahir Dk 70**, Hüseyin ***, Sedat **Dk. 88 Mustafa **, İbrahim **** Tolga ****, Sami ***, Mahir *** Metin ** Dk. 58 Rıdvan **

Denizli Tekstilspor: Sinan *, Ziya **, Muhammed **, Özgün **, Ramazan Soysal **Dk. 35 Oğuz **, Ramazan Dilmaç **, Fatih **, Buğra **Dk. 60 Galip **, Veli, Ramazan Duraman **Dk. 35 Necati **, Kemal **

Sarı kartlar: Sedat, İbrahim (Yeşil Çivril), Veli (Tekstilspor)

Goller: Dk. 4 ve 38 Tolga, Dk. 50 İbrahim (Yeşil Çivril ), Dk. 62 Muhammed (Denizli Tekstilspor)



741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası