• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

PAZAR YERİNDE POŞET UYGULAMASI BAŞLADI

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, perşembe pazarında atıkların koku yapmaması ve çöplerin daha çabuk toplanabilmesi için poşet dağıtımı gerçekleştirdi.
Çivril Belediyesi Zabıta Amiri Salih Erten’in kontrolünde yapılan dağıtımda çöp poşetlerini alan pazarcı esnafı uygulamadan memnun olduğunu, belediyeye destek olarak, yerlere dökülen ürünlerin kabuklarını ve çöplerini süpürerek, çürüyen atıkları çöp poşetlerine dolduracaklarını kaydetti.
Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "çevre kirliliğini önlemek ve pis kokulara meydan vermemek için pazarcı esnafımıza çöp poşeti dağıtımı yaptık. Pazarcı esnafımız pazarda satılamayıp atılacak olan veya çürüyen ürünlerini çöp poşetlerine doldurarak ekiplerimizin çöpleri daha rahat ve hızlı bir şekilde toplamasına yardımcı olacak. Bu sayede pazaryerlerimiz artık çok daha temiz olacak" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı başlattıkları uygulamada kendilerine yardımcı olan pazarcı esnafına teşekkür ederek, "Çivril’in pazarcı esnafına hem kendim, hem belediyemiz hem de tüm Çivrilliler adına teşekkür ederim. Bugün bir kez daha gördük ki el ele verirsek, değil pazaryeri bütün Çivril’i tertemiz yapabiliriz. Sadece temizlikte değil birçok alanda vatandaşlarımızla birlikte el ele verip Çivril’i modern bir şehir haline getirebileceğimize olan inancım bir kat daha arttı. Bu vesileyle pazarcı esnafımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.



726 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası