• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Çivril’de Uyuşturucu Operasyonu

Çivril Jandarma komutanlığına bağlı ekipler yaptıkları operasyonla 4 kilo esrar ile 500 gram esrar tohumu ve bir adet av tüfeği ile silaha ait fişek ele geçirdiler.
Edinilen bilgiye göre Çivril Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri Kızılcayer Mahallesinde ellerindeki esrarı satmak isteyen iki kişi olduğunu öğrendiler. Şahısları teknik takibe alan Jandarma timleri yaklaşık 2 aylık çalışma sonucu zanlıları esrarı sakladığı yeri tespit ettiler. Jandarma Pazartesi günü sabah yaptığı operasyonla K.K ve T.S’yi evlerinde gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramada satışa hazır esrar ile bir adet av tüfeği ve fişekler ele geçirildi. Yapılan ilk sorgularında zanlıların esrarı sakladıkları yerleri söylediği ve jandarma ekiplerinin belirtilen yerlerde yaptığı aramada 4 kilogram esrar maddesi bulduğu belirtildi. Alınan ilk ifadelerinden sonra sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü ve şahısların esrar ekimi için kullandıkları alanların tespit edilerek bozulduğu belirtildi.



599 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası