• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ile Çivril Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Yağmur Suyu Tahliye Kanallarının yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, çalışmaların yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Güven, Denizli Büyükşehir ile Çivril Belediyesinin ortak çalışmalarla şehrin geleceğini de düşünerek projeler ürettiğini söyledi.
SEL BASKINLARI ÖNLENECEK
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, özellikle Uşak Caddesi ile kütüphane bölgesinde yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttükleri çalışmanın önemine dikkat çekerek, “yağmurun yağmasını mutlaka arzu ederiz. Ancak yağış olduğunda bazı mahallelerimizde büyük su birikintileri oluşuyor, büyükşehir ile birlikte bundan sonra Çivril için sorun olan suları tahliye etmek için büyük gayret göstereceğiz” dedi.
GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ ÖRNEĞİ
Çivril Belediyesinin, insanların her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaları bir arada yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Güven, şehrin birçok noktasında büyükşehir belediyesi ile ortak çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Yapılan yatırımların şehrin gelecek yıllarının da düşünülerek hayata geçirildiğini hatırlatan Başkan Güven, “yağmur suyu tahliye kanalları şehrin bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçları düşünülerek yapılıyor. Çivril’de ilk kez hayata geçirilen bu çalışmanın ardından bu kanallarda biriken sular DSİ kurutma kanallarına aktarılacak” dedi. Çivril’de özellikle PTT ve kütüphane bölgesinde yaşanan su birikintilerine çare olacak yağmur suyu tahliye kanallarının 3 bin 571 metre uzunluğundaki ilk etabı 927 BİN TL bedel ile ihale edilirken kanallar Kasım Ayı sonunda faaliyete geçecek.



534 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası