• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Okurlarımızın Sesi......................... Serbest Kürsü

SAYIN Kadir KAMEROĞLU:
Sayın Kadir KAMEROĞLU lütfen Gazetenizdeki köşenize geri dönün.
Çivril 30 Ağustos Gazetesini elimize aldığımızda şöyle başlıklara bakıp ilk okuduğumuz yazı sizin köşeniz oluyordu. Çünkü o köşe bizim sesimiz kulağımız yüreğimizdi. İki haftadır gazeteyi elimize aldığımızda elimizde bir boşluk yüreğimizde bir burukluk oluyor. Şöyle ki.
Üzüntümüz iki yönden:
1-Bizim ortak sorunlarımızı mutluluğumuzu, acılarımızı paylaşabileceğimiz aynı zamanda her şeyi bizlerle paylaşan , hissettiren bir ses neden sussun?
2-Çivril tarihi ve kültürü bakımından birinci elden yazılı bir kaynak hala okuma şansımız varken neden ortadan kaldırılsın. Sayın Kameroğlu genç Türkiye Cumhuriyeti yıllarının, Çivril’ini çok iyi biliyor. Kurtuluş savaşı yıllarının anılarını da bizzat yaşayanlardan dinleyen birisidir. Bütün bu bilgi birikimlerini yazılı olarak bizlere ve bizlerden sonraki nesillere aktarıyor. Bizler için ne büyük bir şans. Biz bunları biliyoruz, okumamıza gerek yok diyenlere zaten bir sözümüz yok. Kendileri bilirler. Ama insan kendi kendine sormadan da edemiyor. Çivril de Kaç kişi yaşadıklarını yazabilmiş, kendinden sonraki nesillere bir fikir bırakabilmiştir . İşte tüm bunlar bizimle Çivril tarihi için çok önemli. Ayrıca köşe yazılarınızdan hazırlanacak bir kitapta Çivril kültürü açısından iyi bir kaynak olacaktır. Sayın Kadir KAMEROĞLU sizin yeriniz ne bir siyaset cinin gönlüm de, ne bir bürokratın gönlünde ne de Çivrilli olmayan yabancı bir dostunuzun gönlündedir. Sizin gerçek yeriniz Çivril lilerin gönlünde, okullarınızda okuyan öğrencilerinizin minik kalplerinde, Diyaliz hastalarının üzgün yüreklerinde, Huzur evindeki kimsesizlerin dostluğunda, üniversiteli öğrencilerin bankamatik önündeki mutluluğundadır.
Sizin şahsi menfaatleriniz , makam yada mevkii için çalışmadığınızı cümle alem biliyor. Sizin parmağınız İncil se özel uçakla gidebileceğinizi de bilmeyen yok. Sizin bütün çabalarınızın Hastane sevdalınız Çivril liler için olduğunu da elbette bilmeyen yok. Bütün bu çabalara karşın Çivril liler Benim yanımda yok diye de haklı olarak sitemkarsınız. Aslında Çivrilliler yürekleriyle hep sizin yanınızda. Sizde farkındasınız. Halkımızın çekingenlik duygusu, birlik beraberlik heyacanının yeterli yaratılamayışı, sizi halk olarak biraz yalnız bırakıyoruz. Belediye Başkanımız Hastanemizin durumunu en iyi bilen kişi. Bu konuda inanıyoruz ki sizin yanınızda olacaklar. İyi niyetinden ve hekimliğinde kuşkumuz yok. Zaman içinde tüm sorunlarımızı da yine birlik ve beraberlik içinde sizinle birlik de çözeceğimize inanıyoruz.
Veeeee ………. Sayın Kadir KAMEROĞLU tüm bu düşüncelerle sizin gazetedeki köşenize dönmenizi canı gönülden istiyoruz. Okumaktan zevk aldığımız yazılarınızdan bizleri mahrum bırakmayınız. Çevak Çivril Şubesi



612 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası