• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

YENİLER İÇİN ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu'nda üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler için oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Okulun konferans salonunda gerçekleşen eğitime okul müdürü Prof. Dr. İbrahim Organ ve Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zekeriya Gümüş, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser Önder Uzun okulda görevli öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda öğrencilere okulun tanıtımının yanı sıra üniversite yaşamı, eğitim ve öğretimle ilgili bilgiler verildi. Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen Oryantasyon Programı kapsamında yeni gelen öğrencilere üniversite yaşamı ve yönetmelikler hakkında bilgiler de verildi.
Programa katılan okul Müdürü Prof.Dr. İbrahim Organ programın açılış konuşmasında üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına değindikten sonra Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu'nda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeleri, akademik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilere eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Organ, bu yıl öğrenciler için çok sayıda etkinlik planlandıklarını, öğrencilerin bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini belirtti.
Programa katılan Öğrenci işleri Daire Başkanı Zekeriya Gümüş ise öğrencilere kayıt yenileme, ders kaydı, kredi yükleri ve ders seçimi, danışmanlık gibi konular hakkında bilgi verdi. Üniversiteyi kazanan öğrencilere öğrenimlerini sorunsuz tamamlayabilmeleri için bilmeleri gereken önemli noktaları hatırlattıktan sonra yaşanması muhtemel sorunlara dikkat çeken Gümüş, bu konularda öğrencileri uyardı. Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı’da Çivril’in Üniversite eğitimi için ideal bir kent olduğunu söyleyerek “Çivril hem konumu hem de şartları ile her türlü eğitimin en iyi şekilde verildiği bir ilçe. Son birkaç yıl içinde okulda yapılan fiziki iyileştirmeler ile Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki en iyi Meslek Yüksek Okullarından biri. Belediye olarak okulun ve sizlerin her türlü ihtiyacında yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim yılında başarılar dilerim” dedi.



468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası