• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

UBYO ve MYO AKADEMİK YIL AÇILDI

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu ile Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun 20132014 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni yapıldı.
Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törene Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Özçelik, MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Organ, UBYO Müdürü Prof Dr.Hüdayi Yılmaz, UBYO kurucu müdürü Prof Dr. Şevket Civelek, İ.İ.B.F öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Aygören, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Atasay Kamer, Kadir Kameroğlu öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Organ, yeni akademik yılın herkes için güzel geçmesini diledi. UBYO müdürü Prof Dr. Hüdayi Yılmaz’da konuşmasında öğrencilerin kendilerini en iyi yetiştirmelerini ve sağlanan bu imkânlardan en fazla verimi almak için gayret göstermeleri gerektiğini belirterek başarılar diledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Özçelik ise Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun hayırseverler ve rektörlüğün katkılarıyla hızla geliştiğini, öğrencilerin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla şartların daha da iyileştirilmesi noktasında yönetim ve hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada öğrencilere kendilerini mesleki ve ahlaki anlamda iyi yetiştirmeleri gerektiğini belirterek “kendinizi her yönden en iyi şekilde yetiştirmek için çok çalışın. Hocalarınızı sorduğunuz sorular ile bıktırın, bilginin peşinden koşun, kendinizi bilgi ile donatın, Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği bilgili ve donanımlı gençler olun” dedi.
Törende sembolik olarak gerçekleştirilen ilk dersi öğrencilere Pamukkale Üniversitesi İ.İ.B.F öğretim görevlisi Prof Dr. Hakan Aygören verdi. İletişim çağı olarak adlandırılan günümüzde, bireysel ve sosyal sorumluk, itibar yönetimi ve insan ilişkilerinin önemini anlatan Aygören, çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı.
Konuşmaların ardından Rektör yardımcısı Selahattin Özçelik tarafından okulun yapımında emek sarf eden hayırsever işadamları Atasay Kamer ve Kadir Kameroğlu’na plaket takdim edildi.



728 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası