• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL’DE KAÇAK SALÇAYA GEÇİT YOK

Çivril Belediyesi gıda tacirlerine göz açtırmıyor. Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ele geçirilen etiketsiz 1 ton salça imha edildi.
Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Pazar yerinde esnaf ve işyerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ekiplerinin birlikte yaptığı denetimlerde etiketsiz olduğu ve tüketilmesi halinde insan sağlığına zarar verebileceği tespit edilen yaklaşık 1 ton salça çöp kamyonlarına atılarak imha edildi.
Çivril Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Erten, “Yaptığımız denetimlerde, üzerinde etiketi olmayan, gıda üretim ve sicil belgeleri bulunmayan yaklaşık 1 ton salça tespit edilmiştir. Gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz denetimlerde bu salçaların insan sağlığına zararlı olabileceği tespit edildiğinden imhasına karar verilmiştir” diye konuştu. Salçaların sahibinin kim olduğunun belirlenemediğini belirten yetkililer salçaların sabah pazaryerinde zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde tespit edildiği ve hemen yapılarak imha edildiğini belirttiler.



767 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası