• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL GAZİLERİ UNUTMADI

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla devam etti.
Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkan Vekili Salim Altuntaşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, İlçe Emniyet Amiri Hasan Gül, daire müdürleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Astsb. Çvş Emre Gürbüz, “Milli bağımsızlığımızı, vatanın milletle bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla vatanın her karış toprağında kanlarını akıtan, Türk Tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin, şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükranlarımızı ifade etmek milli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimize rahmet ve hayatta olan gazilerimize Allah’tan uzun ömürler diliyorum.” dedi. Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Törenden sonra gaziler ve protokol üyeleri Çivril Muharip Gaziler Derneğine geçerek burada tebrikleri kabul etti. Gaziler günü programı Çivril Kaymakamlığının gaziler, gazi aileleri ve şehit yakınları onuruna verdiği öğle yemeği ile son buldu.



588 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası