• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“ÇİVRİL İÇİN BİRLİK OLALIM”

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gürcan Güven bir haftada iki defa Ankara’ya gittiğinin altını çizerek orada yaptığı temasları anlattı.
AKDAĞ CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Ankara’da Milli Parklar Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiğini belirten Gürcan Güven, Genel Müdür Ahmet Özyanık ile görüştüğünü söyledi. Görüşmede Çivril Sığırkuyruğu, Hacıkadirler’de iki adet yaylanın ve 2/3’ü Çivril sınırlarında olan Kocayaylanın yollarının yapımını, yine bu alanlara mesirelik alan tarzında, bungalov evlerin yapımını istediğini, Özyanık’ın da bu projelere olumlu baktığını ve 2015 yatırım planlamasına alınması için talimatları verdiğini söyledi.
118’İN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH
Kamuoyunda Gürcan Güven’in seçim projelerinin tamamını yapıp yapamayacağı yönündeki dedikodulara Başkan Güven’den cevap geldi. Güven 118 diye yola çıktıklarını belirterek, “kimse telaşlanmasın 118’in üzerine çıkacağız inşallah” dedi. Projelere Ticaret Borsası ile başladıklarını ifade eden Güven, Ticaret Borsası başladı, yılbaşından sonra ihalesi olacak, hayvan pazarı yeri hazır, kurbandan sonra Menteş ilersine kurulacak, asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor, köy yolları yapılıyor, Kıralan Mahallemizde yarısı kilitli parke, yarısı asfalt çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
KEŞKE AYNI HASSASİYETİ DAHA ÖNCE GÖSTERSEYDİNİZ
Gürpınar Mahallesinde satılması gündemde olan belediyeye ait iş yeri için toplanan CHP’lilere çağrıda bulunan Gürcan Güven, tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımı Çivril için birlik olmaya davet ediyorum” dedi. Sözlerine sert açıklamalarla devam eden Gürcan Güven, propaganda yapan meclis üyelerine “Ahmetçik’teki iş yerleri satılırken, belediyeye ait düğün salonu satılırken, hastane yanındaki köşe parsel satılırken, kum ocağının arkasındaki yer satılırken” keşke aynı hassasiyeti gösterseydiler. Bizim bi yeri satıp başka yere hizmet götürmek gibi bir düşüncemiz yok, olamaz. Belediyenin bir çok borcu var. Temmizden daha yeni geldi, işçilere ödenmesi gereken 1,5 trilyon nasıl ödenecek? Biz Gürpınardan sat, Kıralan’a hizmet götür anlayışı içinde asla olmadık, Çivril’’in tüm mahallelerine eşit, ayrım gözetmeksizin hizmetlerimize devam ediyoruz. Vakti geldiğinde Kıralan’da da satılacak yerlerimiz olacak, ancak oradaki iş yerleri icralık olduğu için şu an satamıyoruz” dedi.
Çivril için birlik olunması gerektiğinin altını çizen Gürcan Güven, “tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımla Çivril için birlik olmalıyız. Biz kimsenin geçmişini karıştırmıyoruz, hizmet yapan herkesten Allah razı olsun” dedi.



676 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası