• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

TRT ÇİVRİL'DE ÇEKİM YAPTI

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, TRT Okul kanalı tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Beslenme’ programına katılarak Sağlıklı ve dengeli beslenmede elmanın önemi ile ilgili bilgiler verdi.
Bu yıl 20.si gerçekleştirilen Elma ve Tarım festivaline de katılarak çekim yapan TRT Ekibi Başkan Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret ederek sağlıklı beslenme ile ilgili röportaj yaptı. Makamında TRT Ekibini ağırlayan Başkan Güven Ahmetçik Mesireliğinde yapılan çekimlerde de sağlıklı beslenmede meyve ve elmanın önemine değinerek özellikle çocukluk dönemlerinde meyve alışkanlığının kazanılması ve hayatın her döneminde ve mevsiminde meyvenin tüketilmesi gerektiğini söyledi.
Yaklaşık 20 dakika süren röportajda Çivril Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ‘kahvaltımı yaptım meyvem çantamda’ projesine de destek verdiklerini belirten başkan Güven “Çivril Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında ilçe merkezinde bulunan okullarımızda elma dağıtımı yaptık. Çocuklarımıza kahvaltı ve meyve tüketiminin önemini anlattık” dedi.



719 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası