• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Ya Satmayın, Ya da Parasını Buraya Harcayın

CHP’li Meclis Çivril Belediyesi’nin Gürpınar’da yapacağı satışları durdurmak için imza kampanyası başlattı.
Büyükşehir olduktan sonra Çivril’e bağlanan kasaba ve köylerdeki taşınmazların satışı ile ilgili olarak son belediye meclis toplantısında alınan kararı protesto eden CHP’li meclis üyeleri Gürpınar’da imza kampanyası başlattılar.
Satış kararı çıkan belediye binasının alt katında bulunan kahvede toplanan Gürpınar’lılar ile birlikte imza atan meclis üyeleri satışın durdurulması için Gürpınarlıların tek yumruk olup satışa karşı çıkmaları gerektiğini söylediler. CHP’li Meclis üyeleri Tunay Yazıcı, Nuran Şafak, Türkan Keyik, Muzaffer Palaz ve Ramazan Özdemir ile Kemal Aslan ve Levent Karakaya’nın da hazır bulundu toplantıda meclis üyeleri mecliste sayısal çoğunluğu sağlayamadıkları için satışa karşı çıkamadıklarını belirttiler. Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Meclis Üyesi Tunay Yazıcı yaşanan bu hadisenin partiler üzeri bir olay olduğunun altını çizerek, “aramızda her partiden insan var bu iş parti işi değil. Gürpınarlılar olarak birlik ve beraberlik olmalısınız. Burada bulunan binaların satışının durdurulması için elimizden geleni yapmalıyız. Bu bağlamda ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım daima sizlerin yanınızdayız” dedi. Yazıcı bu konuşmanın ardından tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarını tek tek vatandaşlara tanıttı. Yazıcı bunların yanı sıra bu binaların satışının yanlış olduğunun altını çizerek “eğer satacaksa satılsın ama buradan elde edilecek gelir yine burası için kullanılsın, Kıralan gibi taşınır, taşınmaz bir çok malı icralık olan bir beldenin cezasını Gürpınar Halkı çekmemeli” dedi.
Meclis üyesi Türkan Keyik’de kısa bir konuşma yaparak “bu tür bina her zaman lazım ileride kurulacak bir dernek ya da sosyal faaliyet için kullanılabilecek bir yer neden satılıyor” dedi. CHP’nin Gürpınar’lı Meclis üyesi Ramazan Özdemir’de satışa karşı olmadıklarını ancak elde edilecek gelirin kendi mahallelerinde kullanılması gerektiğini vurgulayarak “sattığınız malların parasını yine bize yatırım olarak kullanacaksanız satışa karşı değiliz. Ama Gürpınar’dan elde edilen para ile Kıralan’ın icralık mallarını kurtaracaksanız biz buna karşıyız” dedi. Belediyenin satılacak gayrimenkulleri tek tek değilde toplu halde satışa çıkarmasını da söyleyen Özdemir “her köy ve kasabada satılacak yer var buralar tek tek satılmasın madem para lazım hepsi birden satılsın” dedi.
Toplantı başlatılan imza kampanyasına imzaların atılmasından sonra sona erdi. İmza kampanyasının 29 Ekim’e kadar süreceği ve toplanan imzaların Denizli Milletvekillerine gönderileceği ifade edildi.
Ak Parti’li Meclis Üyelerinden Biri Red,
Diğeri Çekimser oy kullandı
Gürpınarda’ki bu gayrimenkullerin satışı ile ilgili olarak yapılan meclis toplantısında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kılınç red oyu verirken, yine Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Gürol Mutlu ise çekimser oy kullanmıştı. Buna rağmen çoğunluğu sağlayan Başkan Gürcan Güven satış kararını aldı.



664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası