• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

KADİR KAMEROĞLU YAZILARINA SON VERDİ

Gazetemizin kuruluşundan bu yana her hafta düzenli olarak köşe yazısı yazan Kadir Kameroğlu aldığı karar ile yazılarına son verdi.
Çivril’e hastenenin yapılması için en çok uğraş veren Kameroğlu, festival etkinlikleri çerçevesinde Çivril’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye yine hastane meselesini iletti. Zeybekçi’nin kendisini azarlar gibi cevap verdiğini iddia eden Kameroğlu bunun üzerine, hastane meselesini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ilettiğini ifade etti. Hayırsever İş Adamı Kameri Kameroğlu Zolan’ın kendisini dinlemediğini ve duymamazlıktan geldiğini belirterek, aynı durumu milletvekillerine iletmek için hamle yaptığını fakat Çivril’den kimsenin yanında olmadığını belirtti.
Bu gelişmelerden sonra Kadir Kameroğlu yazılarına son verme kararı aldı.
Kadir Kameroğlu gazetemizde yazdığı son köşe yazısında köşe yazarlığını bıraktığını çarpıcı bir şekilde ifade etti. Kameroğlu köşe yazarlığını bıraktığını şu sözlerle açıkladı; “Bir aralık protokol kalktı ileriye yürüdü bende kalktım daldım bunların içine polis kaynıyordu korkmadım Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçiye sayın bakanım bizim şu aciliyet kesbeden hastanemiz ne olacak, bizi sevindirin, bu kalabalığa yapılacak hastaneyi müjdeleyin. Uşak - Denizli arasında ambulansla giden ölüm haberlerinden gına geldi bizi kurtarın dedim. Beni azarlar bir şekliyle uğraşıyoruz görmüyor musun diyerek benden uzaklaştı. Usanmadım Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ı gördüm aynı sıkıntılarımı söyledim anlamamazlığa geldi, bana cevap dahi vermedi. Hemen Milletvekili Mehmet Yüksel’i gördüm hani sen bize ben Çivril’in vekiliyim derdiniz ne oldu? Bizim hastane meselesi dediğimde politik ifadelerin bini bir para hemen yanında sayın bayan milletvekili Nurcan Dalbudak, beni her gördüğünde Kadir Amca diyerek yeni yapılan cami inşaatına dahi beraber gittik her konuda Çivril’in yanındayım diyen sözler unutulmuş ve oda diğerleri gibiydi. Bu olaylar olurken bizim Çivril’den 3 – 5 kişi dışında beni destekleyen pek yoktu çok üzüldüm. Bunlar ki oturduklarında mangalda kül bırakmıyorlardı. Etraftan yardım bekliyordum içimden kahır olsun bu particilik insanların kendi ihtiyacı olan hizmetleri dahi göstermiyor diye hayıflandım. Be hey Sayın Çivril Particileri biraz uyanın, vakit çok geç oldu. Bakın başka ilçelere, birde bizim Çivril’e bakın. Hizmet verildi mi? Çivril’e çok yazık yarın sizin çocuklarınız çeker bu sıkıntıları. İşte bundan dolayı da kendimi harap etmeden vazgeçip, kendi dünyamı kurup yeni bir kitap yazmayı düşünüyor, ihmal ettiğim kendi hizmet alanıma kavuşmak dileğiyle bu haksız gidişata dur demek için, tüm yanlışlıkları yapanları protesto etmek için, madem sesimi duyuramadım bundan dolayı köşe yazılarıma son veriyorum. Çivril’i ihmal edenleri hiçbir zaman affetmeyeceğim. Hoşça kalın.



740 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası