• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Ali Kameroğlu Anaokulu Eğlenceli Aktivitelerle Çocukları Okula Hazırlıyor

Yeni eğitim-öğretim pazartesi günü sabah çalan ilk zil ile başladı. Okula anne ve babalarıyla gelen çocuklar, ilk ders zilinin çalmasıyla uzun süre boş kalan sınıfları doldurdu.



Üç aylık yaz tatili ardından 12 bin öğrenci ve 800 öğretmen için 2014 -2015 eğitim öğretim yılı başladı. Sabahın erken saatinde okulun bahçesinde ilk ders zilinin çalmasını velileriyle bekleyen öğrenciler, günün heyecanını ve telaşını yaşadı. Sıralarında öğretmenlerini dinleyen öğrenciler, bir yıl boyunca neler yapacakları hakkında bilgiler aldı.



Anaokullarında bir hafta önce başlayan alıştırma dönemi de çalan zil ile normal sürecine girdi. Ali Kameroğlu anaokuluna aileleri ile birlikte gelen çocuklar okul bahçesine kurulan oyun parklarında ve palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Okulun ilk haftalarının çocuklar için önemli olduğunu belirten okul müdürü Fatma Çindemir “anaokullarına gelen çocuklarımız ilk defa okul ortamı ile karşılaştığı için alışma dönemleri çok önemli. Onun için anaokullarımızı bir hafta önce eğitime başlatıyoruz. Ali Kameroğlu Anaokulu olarak çocuklarımızın okula alışmasını hızlandırmak için eğlenceli aktiviteler yapıyoruz” dedi.
Eğitimde anaokullarının çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Kameroğlu Öğrenci Velileri de “çocuklarımızı öncelikle emin ellere teslim etmek bizler için çok önemli. Onların huzur ve güven içerisinde, eğlenceli ve öğretici zaman geçirebileceği bir okulda olduklarını bilmek çok güzel. Ali Kameroğlu Anaokulu güçlü, tecrübeli kadrosu ile çocuklarımıza eğitim vermekte, başta Okul Müdüresi Fatma Çindemir olmak üzere tüm öğretmenlere ve çalışanlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştular



1043 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası