• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Festivalde de Konu Hastane

Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi hafta sonu 20. Yapılan Elma Tarım ve Kültür festivaline katıldı.
Festivalin Cumartesi gün ki etkinliklerine katılan Bakan Zeybekçiye Ak parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile İl Başkanı Avni Örki’de eşlik etti.
Beraberindeki heyet ile birlikte akşam saatlerinde Çivril’e gelen Nihat Zeybekçiyi Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven festival sokağının girişinde karşıladı. Festival alanına kadar stantları gezerek gelen ve esnafla sohbet eden Zeybekçi Çivril Belediyesi tarafından açılan stantta ikram edilen elma suyunu içerek elma yedi. Festival eğlenceleri kapsamında en yavaş bisiklet binme ve en çok çekirdek yeme yarışmasının startını veren Zeybekçi alanda toplanan vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Zeybekçi konuşmasında “Gerçekten çok ilginç bir yarışma oldu. Ben de belediye başkanlığı yaptım ama böylesi güzel bir yarışma az bulunur. Çok ilginç bir yarışma oldu. Ben emeği geçen herkesi ve Çivril Belediye Başkanını kutluyorum" dedi.
Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinden sonra tören alanı terk eden Bakan Zeybekçi vatandaşlarla vedalaştığı sırada bir kişinin ‘bakanım Çivril Devlet Hastanesinin yapımı iptal olmuş doğru mu?’ demesi üzerine çok sert tepki göstererek iptal söz konusu değil. Arsa takas işlemleri bitti, prosedür çok fazla, işler biraz yavaş ilerliyor vekil arkadaşlarımla birlikte takip ediyoruz. Hatta bugün yada yarın ihaleye çıkacak. Çivril Devlet Hastanesi yapılacak dedi.



487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası