• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril Ünlü Sanatçıların Durağı Oldu

12 Eylül 2014 Cuma günü başlayan festivalin açılış kurdelesi Saat: 17,00’de kesildi. Çivril’liler Saat: 21.00’de Türkçe Vizyon TRT Sanatçılarının halk konseri ile coştu.
Ertesi günkü etkinlikler Saat: 16,00’da Prof. Dr. Eşref Abay ve Yrd. Doç. Dr. Fulya Dedeoğlu Erim’in sunumlarıyla “Çivril Tarihi ve Arkeoloji” paneli ile başladı. Ardından en yavaş bisiklet sürme yarışı, ve Issız Adam olarak bilinen Cemal Hünal’ın cirit ve ok atma gösterisi ile devam etti. Özellikle Cemal Hünal’ın gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi topladı. Bu programın ardından ise Saat:21,00’de Hakan Eyiden, Saat:22,00’de Grup 84 konseri Çivril’liler ile buluştu. Havanın oldukça serin olmasına rağman Grup 84’ün konseri festival alanını dolduran binlerce vatandaş tarafından keyifle seyredildi.
Festivalin son gününde En iyi Elma Üreticisi Yarışması, Denizli Belediyesi Tiyatro Gösterisi, Denizli Belediyesi Halk Oyunları Gösterisi, Yeşim Dağlı’nın Türk Halk Müziği Konseri, ve son olarakta Mustafa Ceceli Konseri gerçekleştirildi. Ceceli konser alanındaki izdiham nedeni ile geç sahne alırken festival alanı tarihinin en kalabalık gününü geçirdi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bu yıl 20.’si gerçekleştirilen festivalde kendilerinin ilk defa söz sahibi olduklarının altını çizerek, “festival etkinlikleri çerçevesinde Çivril’i tüm ülkeye tanıtmayı başardık. Yerel ve ulusal bir çok basın temsilcisi Çivril’den bahsetti. Başta bize hizmet etme şansı veren tüm Çivril’liler olmak üzere festival çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
Festivale katılan vatandaşlar da Dr. Gürcan Güven’e böyle güzel bir festivale ile kendilerini buluşturdukları için teşekkür ederken “bu yıl festival çok görkemli geçti, birbirinden ünlü isimler Çivril’e geldi. Artık beklentiler büyüdü, inşallah doktor başkanımız bundan sonraki yıllarda daha güzel festivaller ile bizleri buluşturur” dediler.



788 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası