• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

GENÇLER TAARRUZ RUHUNU YAŞADI

Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril Şubesi Büyük Taarruzun 92. Yıldönümü nedeniyle Afyon’un Şuhut İlçesinde düzenlenen Büyük Taarruz ve Zafer yürüyüşüne katıldı.
ADD Genel Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan ve ADD Çivril Gençlik Kolları Başkanı Fatma Tort ile dernek üyeleri ve büyük bir kalabalık Büyük Taarruzun 92. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılmak üzere Afyon’un Şuhut ilçesine gitti.
Çivril ADD Binası önünden hareket eden grup önce Şuhut İlçesinde düzenlenen törenlere katıldı. Daha sonra Mustafa Kemal’in Büyük Taarruzda karargâhını kurduğu Çakırözü Köyüne giden ADD’li gençler gece 24.00’de başlayan 15 kilometrelik yürüyüşe katıldı. Yürüyüşten sonra büyük taarruzun başladığı nokta olan Kocatepe’de katılımcılara o günün askerlerinin yediği karavana yemeği verildi.
ADD Genel Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan gerçekleşen etkinlik ile ilgili olarak “her yıl katıldığımız bu yürüyüş ile başta Mustafa Kemal olmak üzere halkın yaşadığı zorluklara şahitlik ediyoruz. Kazanılan mücadelenin hangi zor şartlar altında kazanıldığını daha iyi anlıyoruz” dedi. Büyük Yürüyüşe katılan ADD’li gençler daha sonra dernek üyesi Mustafa Duyar’ın düğününe katıldılar.



641 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası