• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

COŞKUYLA KUTLADIK

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşu coşku ile kutlandı.
Çivril’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından resmi geçit töreni yapıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümünde ilk tören Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı. Denizli Vali Yardımcısı Erol Türkmen’in tebrikleri kabulünden sonra kutlama programı Atatürk Anıtı önünde devam etti. Buradaki törende, Denizli Vali Yardımcısı Erol Türkmen, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program protokol üyelerinin öğrenci ve vatandaşların bayramını kutlamaları ile devam etti.
Çivril Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili bir konuşma yaptı. Çivril Belediyesi Halk oyunları ekiplerinin sergilediği halk oyunlarının ardından resmi geçit töreni yapıldı. Sancak ve askeri birliklerin geçişini, protokol üyeleri ayakta takip ederek selamladı.
Geçidin ardından törene katılan protokol üyeleri ve askeri erkân ile vatandaşlar şehitler mezarlığına giderek şehit mezarlarını ziyaret etti. Mezarlara karanfil bırakan protokol üyeleri şehit yakınları ve gaziler ile bir süre sohbet ederek mezarların başında dua ettiler. Törenlerin son bölümünde şehit aileleri ve gaziler ile Çivril Muharip Gaziler Derneği Üyeleri Çivril Garnizon Komutanlığı’nın bahçesinde askerler ile birlikte çay içtiler.
Kutlamalar Çivril Garnizon Komutanlığının şehit aileleri, gaziler ve Çivril Muharip Gaziler derneği üyeleri onuruna verdiği yemek ile son buldu.



706 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası